Nieuws

Bericht uit Sri Lanka

Op dit moment is 1 van de bestuursleden in Sri Lanka en vandaag kreeg ik een verslag via de mail met wat ze hebben gezien tot nu toe; Ze zijn op bezoek geweest bij de mevrouw met 2 dochtertjes die vorig jaar een tank voor water met bij behorende pomp kreeg, dit ziet er nog goed uit en dit gezin kan weer zelfstandig verder dankzij uw hulp! Verder zijn ze bij de school geweest waarvoor we vorig jaar nieuwe deuren kochten; ook dit project ziet er goed uit en kan worden afgesloten.

Dan hebben ze nog de schriften gezien van Rashmi Sandamal , zij kreeg vorig jaar een aantal bijlessen en is enorm vooruit gegaan. Zij zelf was naar school omdat er belangrijke lessen waren die dag.

Verder wordt er druk gepraat over Anushika, het prachtige kleine meisje dat doof is en gehoorapparaatjes nodig had. De apparaatjes heeft ze inmiddels maar er moeten per jaar 3x nieuwe batterijen in en dat zijn dan weer heel veel kosten voor deze arme mensen. Dankzij de reisgenoten heeft ze voor dit jaar in ieder geval 3 batterijtjes. 

Ziet u hier nog iets bij waar u ook een bijdrage aan wilt leveren dan kan dat en horen we dat graag van u!

Geplaatst op 2014-09-27 22:29:42